Hegro Belgium NV


Assesteenweg 25-29 1740 Ternat
+32(0)2 582 31 98 Klik om te bellen

Over Hegro Belgium NV

HEGRO Belgium is jouw ideale partner in kwalitatief hoogwaardig materiaal, een faire prijs en een onbesproken service na verkoop.

Wij bieden U een compleet gamma aan label-, kleuren- draagbare en cardprinters van wereldbekende merken, volgens de noden van je toepassing. Ook de kassaprinter en zijn toebehoren ontbreekt niet in ons assortiment.

Tevens zijn we uw barcodepartner! We hebben een jarenlange ervaring en zijn dus specialist in barcodescanners van eenvoudige toestellen met draad tot draadloze barcodescanners, inbouw- en opbouw scanners van de wereldmerken waaronder Datalogic, Zebra, Honeywell.

Ook voor datacollectie (mobiele handheld) bent u bij ons aan het juiste adres. We begeleiden uw project voor voorraadbeheer, productielijnen, administratie, indien gewenst, van advies, analyse, programmatie tot installatie.

Hoeveel en welke verbruiksartikelen moet u nu precies bestellen? Welk soort etiket of druklint moet u gebruiken? Wij beschikken over een uitgebreid aanbod van etiketten, druklinten, thermische rollen en -printkoppen van originele merken bovenop ons gamma uit eigen producties.

Hegro Belgium NV in het kort

Branches

Handel
Ict
Industrie
Transport en logistiek
Zorg

Soorten automatisering

Productieautomatisering

Verkoop van

Hardware
Software
Supplies

Onze locatie

Hegro Belgium NV


Assesteenweg 25-29 1740 Ternat
+32(0)2 582 31 98 Klik om te bellen