CSW automation


Industrieweg 1506 3540 Herk-de-Stad
013 / 18 43 93 Klik om te bellen

Over CSW automation

Waarom is CSW automation de beste keuze voor jou?

CSW automation is een hoog gekwalificeerde robot- en systeem integrator. Het is onze uitdaging om de productieresultaten van onze opdrachtgevers te verbeteren en uit te breiden d.m.v robotisatie en automatisatie.

Meer over CSW automation:

CSW automation is uw partner voor totale automatisatie en robotica oplossingen. Of het nu gaat over het ontwikkelen van een volledig nieuwe robotcel of het stuurtechnisch reviseren van productiemachines of installaties, de integratie van veiligheidscomponenten of de bijhorende mechanische aanpassingen. Stuk voor stuk vormen ze voor ons een nieuwe uitdaging.

Wat kan CSW automation je bieden?

CSW automation staat in voor het volledig ontzorgen van de klant. Dit wil zeggen: 1 deskundige partner en 1 aanspreekpunt voor elk totaal automatiseringsproject. Hieronder kan u een overzicht terugvinden van onze kerntaken die deels of volledig deel uitmaken van een project. Bij CSW automation werken we steeds volgens een vastgelegd en transparant stappenplan. Heb je specifieke vragen over één van onze competenties? Neem gerust contact met ons op. Graag bespreken we samen uw vraag.

CSW automation in het kort

Branches

Industrie
Transport en logistiek

Diensten

Advies en consultancy

Soorten automatisering

Auditing en testen
Bouw van software
Implementatie van software
Logistieke automatisering
Procesautomatering
Productieautomatisering

Onze locatie

Logo CSW automation

CSW automation

CSW automation


Industrieweg 1506 3540 Herk-de-Stad
013 / 18 43 93 Klik om te bellen