sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Wereldwijd

Toen ik in 1996 Limas oprichtte had ik nooit durven dromen dat ik ook buiten de Benelux actief zou zijn.

Eind 2017 besliste we om Limas niet gewoon een nieuwe look te geven maar de activiteiten volledig te stoppen en verder te gaan met een volledig nieuwe firma. Hierdoor konden we ons concept volledig aanpassen aan de nieuwe marksituatie en moesten we geen oude voorbijgestreefde concepten blijven meenemen.

Met onze nieuw opgerichte Technical & Human Solutions kunnen we nu via een grote marktspeler ook al meteen ervaring voorgeleggen in het opstarten van productie lijnen buiten België, met name in Frankrijk en de VS.

Ook doen we de online ondersteuning voor deze en natuurlijk ook onze oude verre klanten, waardoor ondanks de afstand ook een snelle ondersteuning kan blijven gegarandeerd worden. Door deze service te kunnen aanbieden spelen we dus in op de veranderde markt situatie en bijhorende wensen van onze klanten.

Onze ervaring in het verleden in Griekenland, Zweden, Spanje en de VS hebben ons hierbij natuurlijk geholpen evenals onze ervaring in diverse PLC en SCADA sturingen.

Door onze diversifiëring via Siemens, Schneider, Omron en Mitsubischi is de ondersteuning ook over een bredere basis beschikbaar.

We willen in de toekomst ook blijven inspelen op de constant wijzigende markt en met ons nieuw concept dat je onder Technical & Human Solutions kan vinden moet dit ook kunnen.

Op January 21, 2019